Woning Aankoop

Steeds meer woningzoekenden beginnen in te zien dat er winst bij de aankoop van een woning behaalt kan worden door van de marktkennis en vaktechnische kwaliteiten van een makelaar gebruik te maken in het aankoopproces. Dit is een zeer positieve ontwikkeling die ook banken toejuichen, die zien namelijk graag dat kopers niet te veel betalen of “een kat in de zak kopen” met verborgen gebreken.

Je consulteert als het om het welzijn van je eigen lichaam gaat uiteindelijk toch ook een specialist, ondanks alle informatie die op Internet is te vinden?”

Zelf woning aankoop

Twijfelt u toch of u zelf de aankoop wilt doen?

Geen probleem: voor € 149,- inclusief btw nemen wij de woning nauwkeurig op en maken we foto’s.

Op basis van deze gegevens, die we met u bespreken, kunt u alsnog besluiten om zelf de aankoop te doen. Dan werken we de gegevens uit in een taxatierapport waarbij € 149 ,- in mindering word gebracht op het normale taxatie tarief  (inclusief btw en kadastrale kosten)

Het alternatief is dat u ons als aankoopmakelaar neemt, daarvoor hanteren wij twee verschillende tarieven.
Er is een tarief van € 1.210,= inclusief BTW voor de situatie dat u zelf al de juiste woning hebt gevonden en een ander tarief voor als u een woning wilt kopen tussen bv. 200.000 – 300.000 euro maar u heeft nog geen idee wat voor soort woning en in welke plaats.

Grote beslissing in uw leven

Een woning koopt u waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven en de (financiële) beslissingen die u maakt zijn voor een lange termijn. De beperkte kosten voor een aankoopmakelaar verdienen zich altijd terug!

“Zorgvuldig onderzoek vooraf voorkomt teleurstelling achteraf”

Als aankoopmakelaar onderzoeken wij voor u als koper zaken zoals de bouwtechnische staat,mogelijke beperkingen van een (ontwerp) bestemmingsplan en milieuaspecten.

Vervolgens overleggen wij samen met u de aankoopstrategie en voeren wij namens u de onderhandelingen over de prijs en voorwaarden en bewaken wij de financieringstermijn.

Daarna controleren wij de koopovereenkomst die door de verkopende makelaar word gemaakt. (soms staan daar details in die niet gunstig zijn voor u als koper)

Waarom zou u niet ‘klankborden’ met een makelaar die voor uw belangen opkomt en voor u de beste prijs en voorwaarden voor u uit onderhandelt?