Woning verkoop

Uitgangspunt van een succesvolle woning verkoop is voor een duidelijk communicatie tussen opdrachtgever en verkopende makelaar. Ook na kantoortijd en en tijdens het weekeinde, dat zijn namelijk bij uitstek de momenten dat er vragen naar boven komen, zowel bij verkoper als koper.

Verder zijn een optimale presentatie van de woning en een reële vraagprijs doorslaggevend bij de verkoopbaarheid van een woning.

“In de huidige woningmarkt kunt u niets aan het toeval overlaten, voor kopers is er keus genoeg….”

Bezichtigingen

Met een goede eerste indruk tijdens bezichtigingen, een opvallende presentatie op Funda en andere technieken helpen wij u om tussen al die andere woningen uit te springen voor de woning verkoop!

Video presentatie woning

Een video met toegevoegde waarde draagt bij aan een optimale presentatie van uw woning en omgeving. Onze visie is dat kopers de behoefte hebben aan zoveel mogelijk informatie over de directe woonomgeving, de specificaties & beelden van de woning zélf staan op Funda.

Vandaar dat wij werken met een onderscheidende video presentatie waarbij middels gesproken tekst informatie over de omgeving word gegeven. De video’s worden in eigen beheer gemaakt en sluiten aan bij de behoefte van de consument om passief informatie tot zich te nemen.

YouTube kanaal Eerden Makelaardij en Taxaties

Kijk op het YouTube Kanaal van Eerden Makelaardij en Taxaties naar de voorbeelden.

“De veel gebruikte “video” bestaande uit 15 foto’s die voorbijschuiven met een achtergronddeuntje is verleden tijd”
Nieuwsgierig naar onze aanpak? Bekijk hier de intoductiefilm.

Verkoopstyling partners:

Woonadvies inZicht Eerden Makelaardij & Taxaties